Voor u bezocht

Jaarlijks bezoeken wij met ons team meerdere bestemmingen per jaar. Onze kennis reikt over de gehele wereld. Wij inspireren u graag. Bekijk hieronder de door ons zelf gemaakt uitzendingen over de bezochte bestemmingen.

Kitty bezocht voor u Florida

Florida sunshine state! Op naar de staat van de hamburgers en Mickey Mouse, toch? Niets was minder waar, wat een gave roadtrip hebben we gemaakt! Allereerst het bruisende, maar toch compacte Miami Beach, een heerlijk strand, leuke hotels en veel gezellige restaurantjes. En vrijwel alles op loopafstand! Een van de dingen op mijn bucketlist was een tochtje met een airboat, door de Everglades.. Wat was het gaaf om met de airboat over het moeras te vliegen. We zagen krokodillen en diverse mooie vogels. Vanuit de Everglades ben je binnen 2 uur weer in de bewoonde wereld, bijvoorbeeld het gezellige plaatsje Naples, met leuke boutique hotels, mooie winkels en sfeervolle restaurantjes. In Crystal River hebben we gesnorkeld met Zeekoeien, geweldige ervaring om deze grote beesten in het echt en dan ook nog eens van zo dichtbij te kunnen zien. En in Orlando draait alles om Disney. Om een beetje rust te creëren kun je in een mooie villa verblijven. Vaak met eigen zwembad en voldoende faciliteiten om lekker bij te komen van alle indrukken. Natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende heerlijke hotels te vinden. Uiteraard heb ik nog veel meer van Florida gezien, Ik ben erg enthousiast over deze bestemming en praat u hier graag over bij! Bel me op 0499371501 dan maken we meteen een afspraak! Groeten Kitty Bekijk hieronder een korte impressie.

Alvast nieuwsgierig naar onze reizen kijk dan hier online.

Anneke bezocht Zuid Afrika

Zuid-Afrika, de wereld in één land. Je kunt in een korte tijd enorm veel verschillen beleven in natuur, steden, geschiedenis en wildlife. Van het hippe Kaapstad tot aan het Kaapse schiereiland met de pinguïnkolonie, zeehondenkolonie, prachtige stranden en uitkijkpunten. Van het chique Stellenbosch met haar wijngaarden tot de dorpjes in de omgeving waar de Europese invloeden uit de geschiedenis nog altijd terug te vinden zijn. Wil je meer actie ? Het Krugerpark gelegen op ca. 5uur vanaf Johannesburg is dan een absolute must! Je vertrekt vroeg in de ochtend op zoek naar de big 5 en de vele andere wilde dieren. Een nieuw hoogtepunt daarna is de Panorama route. Het uitzicht over bergen, valleien en watervallen zorgt voor vele ‘onvergetelijke’ momenten een beeld wat voorlopig niet van je netvlies is. De stad Johannesburg is een bijzondere stad, Soweto de wijk waar Nelson Mandela vandaan komt moet je zeker bezoeken. Door een georganiseerd fietstocht te maken beleef je echt het unieke van deze wijk. Het prachtige Zuid-Afrika heeft mij enorm verrast, graag wil ik ook u inspireren en adviseren over deze geweldige bestemming. bel mij voor een afspraak op 0499371501 Groeten Anneke