Reis met vertrouwen

Reis met vertrouwen

Veel landen openen weer hun grenzen. Daarom hervatten wij stapsgewijs onze reizen naar steeds meer bestemmingen, met alle mogelijke veiligheidsmaatregelen. Op deze pagina informeren wij u graag over uw reis en de bijbehorende maatregelen en acties die van u verwacht worden.

Voor de reis

Wanneer u weer op vakantie gaat, wilt u natuurlijk goed voorbereid zijn. Bereid uw reis goed voor, en bekijk welke maatregelen er gelden op uw bestemming. Bekijk uw actuele reisschema door met uw reserveringsnummer in te loggen op de website van de luchtvaartmaatschappij. Het kan zijn dat de vluchttijden zijn aangepast. Naar aanleiding van de actuele situatie, kan de informatie veranderen. Wij raden u aan minimaal één dag voor uw vertrek het laatste reisadvies te raadplegen op eventuele aanpassingen.

Ga alleen op reis als u geen COVID-19 symptomen heeft. Meer info over deze symptomen vindt u op de website van het RIVM.

Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken om u in te lezen over de maatregelen op uw bestemming. Meer informatie hierover vindt u hier.

U bent zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke hygiëne maatregelen (bijv. mondkapjes, COVID PCR test, gezondheidsverklaringen ) die mogelijk verplicht zijn tijdens en op uw reis.

Bekijk de website van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij om u bekend te maken met de betreffende maatregelen.

Bekijk de maatregelen van de luchthaven(s) die u aandoet tijdens uw reis. Lees meer over de maatregelen van Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.

Indien u geen huurauto of transfer heeft bijgeboekt, kunt u deze alsnog boeken bij ons kantoor.

Tijdens de reis

Er zijn verschillende maatregelen getroffen om u gezond en met een veilig gevoel op reis te laten gaan. Het gaat er anders aan toe dan u misschien gewend bent. Op de luchthaven én in het vliegtuig gelden een aantal nieuwe regels. Het gebruik van een mondkapje is bij veel onderdelen van uw reis verplicht. Zorg dat u er voldoende meeneemt. De genoemde maatregelen kunnen in de loop der tijd verder worden aangepast.

Mondkapjes

Wij hebben nu goede gecertificeerde mondkapjes kunnen bemachtigen. Dit certificaat ontbreekt helaas bij veel andere verkooppunten. Wij hebben nu voor u deze ingekocht.

ONZE PRIJZEN:
10 mondkapjes type I voor 8,50 euro
50 mondkapjes type I voor 35 euro
10 mondkapjes type IIR voor 11 euro
50 mondkapjes type IIR voor 50 euro

Type I is geschikt voor openbaar vervoer en vliegvakantiesen Type IIR uiteraard ook, maar bewaren we liever voor de zorg. Mensen uit de zorg ontvangen korting op vertoon van bewijs. Kom langs in de winkel of reserveer via travelservicebest@vx.nl en haal ze later op.Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de importeur www.ostrichoo-medical.nl

LET OP: In onze winkels zijn de mondkapjes GOEDKOPER dan op de site.

Instructies

Volg de instructies van het personeel waar u verblijft op, was vaak uw handen, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog en houd minimaal 1,5 meter afstand.

Lokale regels

Op de bestemming zijn de genomen maatregelen afhankelijk van de daar geldende lokale regels. In alle landen geldt dat u nog steeds voldoende afstand moet houden tot anderen. Via de Reisapp Buitenlandse Zaken , Nederland Wereldwijd of Covidcontrols.co kunt u zien welke maatregelen gelden op uw bestemming.

Faciliteiten

Faciliteiten zoals zwembaden en restaurants kunnen gesloten zijn. Voor de meeste actuele stand van zaken over genomen maatregelen, adviseren we u de website van het desbetreffende hotel te raadplegen. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer faciliteiten niet gebruikt kunnen worden.

Travel Service Best is er voor U!

Voor persoonlijk advies, inspiratie of het (om)boeken van uw vakantie staan wij altijd voor u klaar, dag in dag uit. Twijfel dus niet om ons advies te vragen. Wij helpen u graag. Mail tsb@travelservicebest.nl, bel 0499 371501 ons of maak een afspraak.