Reis met vertrouwen

Reis met vertrouwen

Op deze pagina informeren wij u graag over uw reis en de bijbehorende maatregelen en acties die van u verwacht worden.

Voor de reis

Wanneer u weer op vakantie gaat, wilt u natuurlijk goed voorbereid zijn. Bereid uw reis goed voor, en bekijk welke maatregelen er gelden op uw bestemming. Bekijk uw actuele reisschema door met uw reserveringsnummer in te loggen op de website van de luchtvaartmaatschappij. Het kan zijn dat de vluchttijden zijn aangepast. Naar aanleiding van de actuele situatie, kan de informatie veranderen. Wij raden u aan minimaal één dag voor uw vertrek het laatste reisadvies te raadplegen op eventuele aanpassingen.

Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken om u in te lezen over de maatregelen op uw bestemming. Meer informatie hierover vindt u hier.

U bent zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke hygiëne maatregelen (bijv. mondkapjes, COVID PCR test, gezondheidsverklaringen ) die mogelijk verplicht zijn tijdens en op uw reis.

Bekijk de website van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij om u bekend te maken met de betreffende maatregelen.

Bekijk de maatregelen van de luchthaven(s) die u aandoet tijdens uw reis. Lees meer over de maatregelen van Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.

Indien u geen huurauto of transfer heeft bijgeboekt, kunt u deze alsnog boeken bij ons kantoor.

 

 

Travel Service Best is er voor U!

Voor persoonlijk advies, inspiratie of het (om)boeken van uw vakantie staan wij altijd voor u klaar, dag in dag uit. Twijfel dus niet om ons advies te vragen. Wij helpen u graag. Mail tsb@travelservicebest.nl, bel 0499 371501 ons of maak een afspraak.