Franchisenemers VakantieXperts behouden naam

Onder de bezielende leiding van het bestuur van de Vereniging Franchisenemers van VakantieXperts (VVFVVX) is het na ruim twee maanden onderhandelen vandaag gelukt de naam, VAKANTIEXPERTS, waar jarenlang hard voor is gewerkt, in bezit te houden en over te nemen uit de boedel van de failliete d-rt groep.
Ook de domeinnaam VX.nl is overgenomen. Zo blijft een heel mooi merk behouden voor de reis Retail.
De 12 bedrijven die participeren in de BV die de naam VakantieXperts heeft overgenomen zijn:

De Planeet
Estee
Travel Service Best
Van der Werf en De Groot 2x
Hagen
Matador 6x
Panta Reizen
Diana van den Berg
Bennekom
Mundisol
Juan Vazquez
Lunteren

Ook het automatiseringsbedrijf SBA participeert in de nieuwe BV.

Franchisebestuur VVFVVX foto v.l.n.r. Arjan Dijkshoorn, Peter van Viet, Rob Schilten, Rens Fikkers en Jeroen Steijn

Met deze bedrijven en wellicht later nog uitbreiding, ziet de toekomst, ook na de recentelijke aansluiting van de meeste franchisenemers bij DTA, er heel goed uit. Deze bedrijven zijn verspreid over geheel Nederland en bedienen een doelgroep welke een hoge mate van service zoeken en een meer unieke en exclusieve vakantiebeleving kennen.
De website VX.nl zal weer geactiveerd worden, zodat er zowel offline als online zichtbaarheid zal zijn.
De deelnemende bedrijven kunnen nu zonder naamswijzigingen de handelsnaam blijven gebruiken en hun activiteiten onder de naam VakantieXperts blijven voortzetten.
“Het waren zeer langdurige en hele taaie gesprekken, met soms uit de vreemdste hoek weer een nieuwe concurrent die voor de naam ging of een hobbel die we niet voorzien hadden. Bedenk wel dat onderhandelingen over dit soort zaken niet mijn dagelijkse werk is. Maar ik ben oprecht blij en enorm trots dat het gelukt is.”