Travel Service Best, Beste van 2000 reisagenten.

MSC CRUISES FELICITEERT KARIN VAN GRIMBERGEN TRAVEL SERVICE BEST– WINNAAR TIJDENS HET MSC GRANDIOSA EVENEMENT IN ROTTERDAM

De Nederlandse reisagent had de mogelijkheid om het nieuwste schip in al haar glorie te bewonderen en te ervaren en daarmee de komst van dit nieuwste familielid van MSC Cruises te vieren.

Het nieuwste MSC Cruises familielid, MSC Grandiosa dit nieuwe state-of-the-art schip heeft vele benoemingswaardige hoogtepunten. Zoals haar twee originele nieuwe shows van Cirque du Soleil at Sea, een 93 meter lange LED-luchtpromenade bekleed met restaurants en winkelcentrumachtige winkels, een meeslepende kunstervaring in L’Atelier Bistrot met 26 originele etsen door de Franse impressionist Edgar Degas, speciale kinderruimtes ontworpen in samenwerking met LEGO en Chicco plus ’s werelds eerste virtuele persoonlijke cruise-assistent, MSC ZOE, in elke hut.

Tijdens dit evenement was er een speciale speurtocht samengesteld voor de Nederlandse Reisagent, met daarbij de mogelijkheid om een Middellandse Zee MSC Cruise voor 2-personen te winnen. MSC Cruises Nederland is dan ook verheugd om te vermelden dat, Karin van Grimbergen werkzaam bij: “Travel Service Best”, de meeste punten heeft behaald en daarmee een Middellandse Zee MSC Cruise voor 2-personen in de wacht heeft gesleept!

Namens het gehele team van MSC Cruises Nederland feliciteren wij Karin van Grimbergen en wensen wij haar alvast een onvergetelijke reis toe!

Travel Service Best

Van links naar rechts: Judith de Baar, Sonja Legius, Kitty van Rijssel, Karin vaVan links naar rechts: Judith de Baar, Sonja Legius, Kitty van Rijssel, Karin van Grimbergen en Anneke Weijnen van Travel Service Best